Season 3 van Aliens: Fireteam Elite is nu live

Als je op zoek bent naar een plezante en intense coöp shooter om met je maten te spelen, dan kunnen we Aliens: Fireteam Elite zeker aanbevelen. Ik heb hem zelf ook met mijn makkers gespeeld en het was best in orde.

Ontwikkelaar Cold Iron Studios laat weten dat Season 3 voor hun schietspel nu live is. Deze gratis derde seizoensupdate voor Fireteam Elite bevat een nieuwe klasse, evenals nieuwe wapens, cosmetica, perks en meer.

Qua personaliseren van je klasse heb je nu toegang tot 15 nieuwe Perks. Er zijn er twee voor elke klasse, en 3 universele Perks voor alle klassenpakketten.

De nieuwe Lancer-klasse richt zich op stationaire vuurkracht en biedt passieve buffs voor de nauwkeurigheid en damage wanneer je stilstaat of dekking zoekt.

De game is trouwens gratis speelbaar via Xbox Game Pass als je een abonnement hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)