The Witcher 3 werd al meer dan 40 miljoen keer verkocht, Cyberpunk 2077 zit over de 18 miljoen

Met The Witcher 3 leverde CD Projekt RED een dijk van een must play RPG af. Ook Cyberpunk 2077 moest een dijk van een game worden, al waren er flink wat lekken in die dijk. Maar toch kan ook deze laatste mooie cijfers voorleggen.

Beide titels kunnen echter indrukwekkende cijfers voorleggen. Dat blijkt toch uit de zogenaamde Fiscal Year earnings voor 2021 die CD Projekt RED heeft bekendgemaakt.

Zowel The Witcher-serie als Cyberpunk 2077 hebben het erg goed gedaan. Van The Witcher-serie werden op dit moment meer dan 65 miljoen exemplaren verkocht, waarvan meer dan 40 miljoen van The Witcher III: Wild Hunt alleen. Van Cyberpunk 2077 daarentegen zijn meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht.

Niet slecht dus. Door series als The Witcher op Netflix kreeg de game als het ware een tweede leven. Nu is het wachten op de next-gen patch wat ongetwijfeld weer een boost zal geven aan de game.

En Cyberpunk 2077 slaagt er toch in, al is het met vallen en opstaan, om mooie cijfers neer te zetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)