Bruce Willis is de slechterik in Arcana comic verfilming Corrective Measures-trailer

Binnenkort stopt Bruce Willis vanwege gezondheidsredenen met acteren. Nu eerlijk, zijn laatste projecten waren ook gene vette. We hopen alvast dat hij met zijn rol als slechterik in Corrective Measures op een waardige wijze afscheid neemt.

Corrective Measures neemt ons mee naar San Tiburon, de gevaarlijkste maximaal beveiligde gevangenis ter wereld. Voor 185 van ’s werelds meest gevaarlijke super-krachtige criminelen, is het hun laatste thuis. Ze zullen binnen deze muren blijven tot hun straf is uitgezeten… of tot ze aan hun einde komen. Er is geen ontsnapping mogelijk…

De meest beruchte onder hen is Julius “The Lobe” Loeb (Bruce Willis), een supergenie met een onvindbaar fortuin. Directeur Devlin is waarschijnlijk net zo corrupt als zijn aanklagers, en hij wil graag het fortuin van The Lobe vinden en voor zich houden. Dit reeds jaren zonder succes.

De fragiele vrede in de gevangenis wordt al snel in chaos ondergedompeld door de komst van Payback (Dan Payne, “Watchmen”), een moorddadige vigilante, en Diego Diaz (Brennan Mejia, “Power Rangers”). Als de spanningen tussen de gevangenen en het personeel oplopen, overspoelt anarchie de gevangenis en breekt de hel los.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)