ARK: Ultimate Survivor Edition in september naar Switch

ARK: Ultimate is een online survival game die op heel wat populariteit kan rekenen. Reden genoeg voor ontwikkelaar Studio Wildcard om de game in september naar Switch te brengen.

Dit gebeurt dan onder de noemer ARK: Ultimate Survivor Edition, een speciale versie met alle reeds verschenen toeters en bellen die op andere platformen beschikbaar zijn.

ARK: Survival Evolved bevat dus de expansions Scorched Earth, Aberration, Extinction, en Genesis Parts 1 & 2. Deze bundel boordevol content lanceert in september 2022 in de retail en de Nintendo eShop voor 49,99 dollar, waarbij het ARK-basisspel en het Scorched Earth-uitbreidingspakket direct beschikbaar zijn en de volgende uitbreidingen met tussenpozen van twee maanden zullen volgen.

Daarnaast krijgt in september iedereen die het ARK: Survival Evolved basisspel op Nintendo Switch al bezit deze complete opknapbeurt van functionaliteit, graphics en optimalisatie.

Belangrijke nieuwe functies van ARK: Ultimate Survivor Edition voor de Nintendo Switch zijn onder andere:

  • Nieuwe cinematische verhaalinhoud om het verhaal van ARK: Survival Evolved verder uit te breiden.
  • Aangepaste serverondersteuning aangedreven door Nitrado-servernetwerken.
  • Speltype “Jonge ontdekkingsreizigers”: Reis door de tijdperken in deze nieuwe educatieve modus. Verken het ARK-eiland en ontdek en leer meer over de verbazingwekkende prehistorische wezens die de game hebben geïnspireerd. Geschikt voor zelfs de kleinste overlevenden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)