No More Heroes 3 komt deze herfst naar pc en consoles

No More Heroes is niet meteen mijn ding. Wat niet wegneemt dat No More Heroes 3 (2021) het op Nintendo’s Switch heel goed deed. Reden genoeg dus om de game naar andere platformen te brengen.

Na een geslaagde en exclusieve carrière op Nintendo Switch besluit XSEED Games No More Heroes 3 deze herfst naar pc, Xbox en PlayStation te brengen.

In deze actie-adventure hack-and-slash titel kruip je in de huid van Travis Touchdown, die te maken krijgt met een wereld die is veranderd door de komst van buitenaardse technologie. Drie keer raden dus wat je te wachten staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)