John Wick-bedenker zou aan Streets of Rage-film werken

Verfilmingen van games zijn niet altijd even succesvol. Dat belet heel wat studio’s echter niet om een game te verfilmen. De volgende in het rijtje zou de beat-em-up Streets of Rage uit de jaren 90 zijn.

Dat is toch als we Deadline mogen geloven. Zij vertellen namelijk dat Derek Kolstad, de man achter John Wick, plannen heeft om een film te maken rond deze game.

Het verhaal gaat als volgt: Streets of Rage is een side-scrolling beat ‘em up waarin een aantal ex-politieagenten een fictieve, grote Amerikaanse stad proberen te bevrijden van een misdaadsyndicaat dat de lokale overheid heeft gecorrumpeerd.

Streets of Rage wordt het nieuwste project van dj2 Entertainment, dat na de indrukwekkende box office-prestaties van Sonic the Hedgehog 2 dus duidelijk zin heeft in meer.

Maar daar stopt het niet. dj2 Entertainment zou ook plannen hebben om The Game Awards-winnaar It Takes Two bewerken voor televisie en film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)