Kondigt Sony binnenkort overname Kojima Productions aan?

Het gaat er in spellenland niet om over wie de grootste heeft, maar eerder om wie er het meeste heeft. En dan bedoelen we ontwikkelstudio’s in het bezit hebben. Heeft Sony een vette vis aan de haak geslagen?

Dat zou best wel eens kunnen! Op de traditionele PlayStation-banners merken we immers een extra vakje op, en dat vakje werd opgevuld door een afbeelding van Death Stranding, het meest recente project van Hideo Kojima.

Dat wijst er volgens bepaalde bronnen op dat Sony Kojima’s studio aan de haak heeft geslagen, en heeft toegevoegd aan het reeds uitgebreide groepje PlayStation Studio’s.

PlayStation president en CEO Jim Ryan liet eerder nog verstaan dat Sony nog wat zou shoppen op de markt dus het is best mogelijk. Al is natuurlijk niets zeker tot we de officiële bevestiging krijgen natuurlijk.

Hieronder de oude en de nieuwe banner.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)