Gloednieuwe en straffe trailer voor Viking-epos The Northman

Vanaf 20 april kunnen we in België gaan kijken naar The Northman, een actievolle en avontuurlijke film waarin Vikings centraal staan. Ook de cast is niet min met Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Björk, Ethan Hawke en Willem Dafoe.

Vandaag krijgen we een nieuwe trailer voor deze prent en ook deze doet me nog meer watertanden om de film te gaan zien. Ik ben sinds corona al lang niet meer naar de bioscoop geweest, maar voor deze film maak ik als absolute Vikings-fan heel graag een uitzondering.

De recensies zijn namelijk ook overal lovend dus mijn verwachtingen zijn hoog, heel hoog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)