Disney heeft nieuwe acteur voor Percy Jackson gevonden

Percy Jackson Movie

De Percy Jackson-films uit 2010 en 2013 werden door de fans van de boekenreeks met wisselend succes ontvangen. Toch willen Disney na de overname van Fox het personage nieuw leven inblazen. Dat doen ze niet met nieuwe films, maar door het lanceren van een serie die op Disney+ moet verschijnen.

En nu blijkt dat Disney de nieuwe hoofdrolspeler te pakken heeft voor Percy Jackson and the Olympians. Het gaat om Walker Scobell. Hem ken je misschien als de jongere Ryan Reynolds in The Adam Project op Netflix.

Het verhaal gaat over de twaalfjarige Percy die ontdekt dat hij een halfgod is. Hij wordt door Zeus beschuldigd dat hij een bliksemschicht heeft gestolen. Het is aan Percy om orde op zaken te stellen in Olympus.

Het goede nieuws is dat de schrijver van de boeken, Rick Riordan, veel nauwer betrokken is bij het project. Hierdoor zal de reeks veel dichter aanleunen bij het verhaal van de boeken. Dit in tegenstelling tot de films, waar de personages verouderd werden in functie van het verhaal.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.