Bugsnax trekt binnenkort naar alle consoles én Game Pass, inclusief de Isle of Bigsnax-uitbreiding

Bugsnax

Een van de launchgames voor PlayStation 5 was een ontzettend schattige first-person adventure game met de naam Bugsnax. De game werd door veel gamers omarmt door zijn unieke mix van slapstick humor en unieke spelwereld.

Op Xbox Wire heeft Kevin Zuhn, creative director bij ontwikkelaar Young Horses, bekend gemaakt dat de game op 28 april naar Xbox-consoles komt. Maar daar houdt het goede nieuws niet op.

Want de game komt ook naar de Nintendo Switch én de uitbreiding Isle of Bigsnax zal op 28 april ook meteen ook beschikbaar zijn voor iedereen. Abonnees van Xbox en PC Game Pass hebben extra reden tot feesten, want de game zal op die datum ook op de abonnentsdienst van Microsoft beschikbaar zijn.

Hierdoor heb je geen enkele uitvlucht om deze kleurrijke game niet uit te proberen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.