Verbluffende Unreal Engine 5 gameplay van dino game Instinction

Het dino horrorspel Instinction is reeds een flinke poos in ontwikkeling en het wordt toch wel eens tijd dat we zicht krijgen op een releasedatum. Zeker na het bekijken van onderstaande gameplay.

Instinction, niet te verwarren met Extinction, van ontwikkelaar Hashbane Limited, is een prehistorisch actiehorrorgame dat je gerust kan omschrijven, als je daar zin in hebt, als de spirituele opvolger van Dino Crisis.

Je zit gevangen op een eiland vol dinosaurussen die jou als een hartig hapje beschouwen en je voortdurend opjagen. Aan jou om er alles aan te doen om te overleven terwijl je de geheimen van het mysterieuze eiland tracht te ontrafelen.

Zelf omschrijven de makers de game als volgt: “Beleef een cinematisch, op een verhaal gebaseerd actieavontuur met gevechten, verkenning en puzzels, waarin de omgevingen net zo verraderlijk en mooi kunnen zijn als de wezens die je tegenkomt.”

En hoe mooi dat alles er zal uitzien, dat zie je in onderstaande gameplay trailer, draaiend op de Unreal Engine 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)