Is een van de beste Vanguard-spelers ter wereld een ordinaire cheater?

Dat Vanguard te maken heeft, net zoals heel wat andere online shooters trouwens, met cheaters daar twijfelen we niet aan. Maar het is wel ontluisterend dat een van de beste spelers ter wereld nu ontmaskerd werd als cheater…

Die oneer overkwam Pplehx, een speler die op de tweede plaats staat van Ranked Play in Vanguard. De man kan dus een aardig potje knallen durf je dan te denken, zeker als je ervan overtuigd bent dat deze toppers niet cheaten. Fout gedacht!

In een recente stream van Pplehx hebben een aantal oplettende kijkers opgemerkt dat hij een wallhack gebruikt. Dit is een cheat die het mogelijk maakt om tegenstanders te spotten door muren.

Best vervelend voor de reputatie van Pplehx. Hij laat via een statement weten dat hij de hacks alleen gebruikt om camos in de game te ontgrendelen. Iets wat de fans alvast niet geloven.

En daar gaat de geloofwaardigheid en reputatie dus van die kerel. Uiteraard is hij onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar aan onderstaand filmpje te zien…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)