Het WOII turn based strategiespel Klotzen! Panzer Battles komt naar pc op 27 april

Wie herinnert er zich nog het geweldige turnbased WWII-game Panzer General uit 1994? Als jij een van die gamers bent die fan was van die game, dan moet je zeker Maxim Games’ zonet aangekondigde Klotzen! Panzer Battles in de gaten houden.

Indie-ontwikkelaar Maxim Games kondigt aan dat hun debuut, Klotzen! Panzer Battles, een turn-based operationele strategiegame uit de Tweede Wereldoorlog die gebruik maakt van een hex-gebaseerd kaartensysteem, op 27 april zal verschijnen op PC via Steam.

Fans van strategiespellen krijgen de kans om de geschiedenis te herschrijven, door militaire campagnes te voeren en strategieën te starten die zich op geheel nieuwe manieren afspelen.

Spelers kunnen historische tijdlijnen en uitkomsten veranderen, zoals de geallieerde invasie van Normandië in 1943 in plaats van 1944, of scenario’s uitspelen die nooit hebben plaatsgevonden, zoals het uitvoeren van succesvolle aanvallen op Londen of de VS.

We kunnen ook hun eigen historische scenario’s creëren met de speleditor modus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)