Nieuwe Fire Emblem Warriors: Three Hopes-video toont nieuwe gameplay mogelijkheden

De nieuwe Fire Emblem Warriors: Three Hopes-trailer introduceert nieuwe personages en nieuwe gameplay-elementen. Zowel de standaardversie als de Limited Edition verschijnen op 24 juni 2022.

Spelers kunnen het lot van drie machtige naties ontdekken in Fire Emblem Warriors: Three Hopes – een origineel verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum als Fire Emblem: Three Houses.

Deze game verschijnt op 24 juni 2022 voor de Nintendo Switch. De Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Verweven lotsbestemmingen-trailer introduceert het hoofdpersonage Shez en de verschrikkelijke vijand genaamd de Ashen Demon.

Daarnaast toont de trailer terugkerende personages en nieuwe gameplay-elementen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)