Check hier de spectaculaire Stranger Things 4-trailer

De fans, waaronder ondergetekende, hebben er heel lang op moeten wachten, maar binnenkort is reden voor een klein feestje. Straks om 16u00 krijgen we de Stranger Things 4-trailer te zien, en op 27 mei kunnen we genieten van het eerste deel van season 4 op Netflix.

Het is inmiddels reeds van november geleden dat we een eerste teaser te zien kregen voor het nieuwe seizoen van deze spannende reeks, dus de nieuwe trailer die we sowieso vandaag te zien gaan krijgen is zeker de moeite waard.

Om ons alvast wat nieuwsgierig te maken voor de nieuwe trailer heeft het Stranger Things YouTube-account een stream van een kapotte antieke staande klok met een aftelklok online geplaatst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)