Expeditions: Rome krijgt vandaag gladiator-DLC Death or Glory

Expeditions: Rome was een niet onaardige RTS-titel in een genre dat momenteel niet dik gespijsd is. Gamers die er niet genoeg van krijgen, kunnen vandaag met nieuwe DLC aan de slag.

Met de gloednieuwe DLC “Death or Glory”, brengt de CRPG Expeditions: Rome het gevoel van deze bloederige en brutale Romeinse spelen naar de game met de introductie van een nieuwe klasse, de Gladiator, en het toevoegen van arena’s aan de verschillende regio’s die je hebt bezocht gedurende de campagne.

De nieuwe DLC is vandaag uit en bevat naast de Gladiator-klasse, en zijn unieke set van 24 vaardigheden, ook nieuwe arena’s, nieuwe wapens, nieuwe pantsers, nieuwe crafting recepten, en nieuwe vijanden, evenals nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor je legioen en je praetorians.

De DLC-content wordt opgenomen in de campagne of is direct toegankelijk door het spel te starten in de nieuwe Gladiator Mode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)