Kingdom Hearts 4 in onwikkeling bij Square Enix

Fans van Final Fantasy en Disney kunnen beiden hun hart al gedurende twintig jaar ophalen met de fantastische Kingdom Hearts-reeks. Tijdens een viering van dit twintig jarig jubileum werd een vierde deel in de franchise aangekondigd.

Aan het begin van de uitgebreide aankondigingstrailer krijgen we Sora te zien die een geüpdatet look heeft meegekregen. Die nieuwe look is niet het enige, want Kingdom Hearts 4 is ook de start van een compleet nieuwe storyline; Lost Master Arc genaamd.

In de trailer maken we ook kennis met Quadratum, een realistische grote stad waarin Sora het opneemt tegen een gigantische vijand. Het is de eerste keer dat de serie zo’n realistische omgeving als strijdtoneel heeft. Uiteraard maken Sora’s kameraden Donald en Goofy ook hun rentree, samen met een nieuw mysterieus personage: Strelizia.

Wanneer Kingdom Hearts 4 moet uitkomen, is niet bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.