Red Dead Redemption 2-screenshot wint Virtual Photographer of the Year award op London Game Festival

Heel wat games beschikken over een photo mode waarin je met heel wat tools aan de slag kan om sjieke screenshots, of moeten we zeggen foto’s te maken. Ook ik gebruik die modus om screens te maken voor mijn reviews.

Er bestaat trouwens een hele community van gamers die zich amuseren met de fotomodus van videogames. En ik weet dat er ook onder onze volgers heel wat creatieve virtuele fotografen zitten. Misschien moeten zij de volgende keer eens hun kans wagen.

Op het voorbije London Game Festival werd er immers ook een award uitgereikt aan de Virtual Photographer of the Year. De prijs ging naar een deelnemer, genaamd Joe Meizies, die bovenstaande knappe foto had ingestuurd van Red Dead Redemption 2. De prijs wordt als onderdeel van Nvidia’s Virtual Photo Challenge uitgereikt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)