Huiveringwekkende trailer voor Netflix documentaire Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes

Ik vraag me dikwijls af wat een mens kan bezielen om mensen op beestachtige wijze te martelen en te vermoorden. Wat bezielt een seriemoordenaar? Wat spookt er in godsnaam door hun hoofd. Maar één ding weet ik zeker: ik wil het antwoord eigenlijk niet kennen…

Iets wat me zeker is bijgebleven na het bekijken van onderstaande trailer voor de Netflix docu Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes.

Hij dineerde met de machtigen. Hij aasde op de kwetsbaren. Onder een lachend uiterlijk zat de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.

Onbegrijpelijk…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)