Back 4 Blood – Tunnels of Terror DLC is vanaf 12 april beschikbaar

Back 4 Blood

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben de lanceringstrailer onthuld voor Back 4 Blood – Expansion 1: Tunnels of Terror, waarin de gloednieuwe actie wordt getoond die naar de first-person co-op zombieshooter komt als onderdeel van de eerste grote downloadbare content van de game (DLC), gepland voor release op 12 april.

De trailer stelt twee nieuwe speelbare Cleaners voor die in deze uitbreiding hun debuut maken: Sharice, een brandweervrouw met bijl die bekendstaat om haar defensieve vaardigheden en Heng, een keiharde, nuchtere restaurateur gespecialiseerd in het uitroeien van Ridden met zijn mes.

De video werpt een gedetailleerde blik op de nieuwe PvE coöperatieve activiteit, genaamd Ridden Hives, waarin teams van maximaal vier spelers zeven door Ridden geteisterde gebieden vol labyrintische tunnels kunnen verkennen in de spelonkachtige diepten van Evansburgh. Om beloningen te verkrijgen, moeten spelers de nieuwe Warped Ridden, waaronder de landmijnplaatsende Urchins, de angstaanjagende Shredders en de schadelijke Rippers, te slim af zijn. Deze ‘Ridden’-variaties zijn ook speelbaar in de PvP-modus ‘Swarm’ en kunnen, samen met de nieuwe Cleaners, worden verdiend voor gebruik in PvP-matches.
 
Verder bevat de Tunnels of Terror uitbreiding zeven nieuwe legendarische wapens, acht exclusieve personageskins, 12 nieuwe wapenskins, nieuwe kaarten en meer. De release van de uitbreiding valt samen met de release van de moeilijkheidsgraad No Hope: een gratis update voor alle eigenaren van Back 4 Blood met een extra uitdagingsniveau voor elitespelers.

Let op: alle speelbare content van de uitbreiding is toegankelijk voor alle spelers in een groep, mits één van de spelers uit de groep deze heeft gekocht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)