NBA 2K22 Seizoen 6: Zero Gravity start op 8 april

2K gunt ons vandaag een gedetailleerde blik op Seizoen 6, dat 8 april verschijnt in NBA 2K22. In Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ kunnen spelers hun claim in The City en de Cancha Del Mar laten gelden door het op te nemen tegen geduchte tegenstanders van over de hele wereld, kosmische uitdagingen te voltooien en beloningen te verdienen.

NBA 2K22 Seizoen 6: ‘Zero Gravity’ neemt ons op een wonderbaarlijke reis, met de rijzende ster Jayson Tatum en zijn buitenaardse opgang naar grootsheid, samen met een zeldzame Dark Matter Dirk Nowitzki-kaart voor fans die het hoogste Collector Level in MyTEAM bereiken. Seizoen 6 brengt veel nieuwe updates voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online* waarvan spelers kunnen genieten, waaronder:

  • MyCAREER introduceert nieuwe omgevingen en een nieuwe Level 40 Bunny Mascotte. Andere beloningen zijn Seizoen 6-kleding, een BMX, een nieuw geanimeerd item en meer. Dit seizoen brengt ook galactische evenementen met TKO voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S en Power Up voor PlayStation 4, Xbox One, NSW en pc, waar spelers beloningen en meer kunnen verdienen;
     
  • MyTEAM biedt Playoff-agenda’s, met alle 20 teams, momenten gebaseerd op grote playoff-prestaties, een LVL 40 Dark Matter Josh Giddey, en meer. Fans kunnen ook spelen om hun MyTEAM-roosters te overtreffen en 4.000 kaarten verzamelen om een Dark Matter Dirk Nowitzki Player Card in te wisselen en een Hall of Fame-badge te ontvangen door alle 80 badges in het spel te verwerven;
     
  • The W* keert terug voor het historische 25e seizoen van de WNBA met gloednieuwe beloningen, waaronder nieuwe 2K Breakthrough Gear, een Extra Badge Point, VC, een Seasonal Clothing Bundle, en een Custom Green Release. Daarnaast geeft Seizoen 6 spelers de kans om WNBA-legendes Katie Smith en Cheryl Ford toe te voegen aan hun contactenlijst na het bereiken van de Hall of Fame-tier;
     
  • ‘First Fridays’ bevat een samenwerking tussen NBA 2K en COLORSxSTUDIOS, een nieuwe afspeellijst met originele opnames van A COLORS SHOW, met klassieke tracks van COLORS’ wereldwijde artiestencommunity, waaronder cuts van de Amerikaanse rapster Smino, de Belgische hiphopartiest Krisy, opkomend Londens talent ENNY, en meer. In het kader van de samenwerking wordt ook een aflevering van A COLORS SHOW met de uit Oakland afkomstige rapper GUAPDAD 4000 in première gebracht, wat de eerste keer is dat een muziekvideo in de game te zien zal zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)