Doe mee aan het Belgisch Kampioenschap Just Dance 2022

Just Dance 2022

Beweeg je over de dansvloer als een echte king, bewegen je voeten en benen, tezamen met je lichaam, als één ritmisch en muzikaal feest, dan is dit je kans om te shinen!

Het Just Dance Belgisch Kampioenschap staat dit jaar weer voor de deur! Iedereen in België met een hart voor dansen en Just Dance, kan meedoen. Met dank aan een caravan die wekenlang door het land rijdt om zoveel mogelijk mensen uit te dagen om hun beste score neer te zetten.

Aanstaande zaterdag en zondag 2 & 3 april vindt de eerste kwalificatieronde plaats. De caravan parkeert zich heel het weekend in Flanders Expo Gent, waar men buiten de kwalificatieronde ook kan genieten van het magische popcultuurfestival FACTS. Door topscores neer te zetten bij de kwalificatierondes, krijgen de 2 beste dansers de kans om te strijden in de finale. De topscore kan telkens behaald worden op twee Just Dance nummers.

Ontdek waar en wanneer alle kwalificatierondes plaatsvinden:

  • Kwalificatieronde 1: zaterdag en zondag 2 & 3 april op FACTS (Belgische Comic-Con) in Flanders Expo Gent.
  • Kwalificatieronde 2: in het weekend van 8 t/m 10 april op Made in Asia Spring in Brussels Expo.
  • Kwalificatieronde 3: zaterdag en zondag 24 & 25 september op Made in Asia Fall in Brussels Expo.
  • Kwalificatieronde 4:zaterdag en zondag 1 & 2 oktober op dé plek voor alles rondom gaming: GameForce in Brussels Expo.

Vervolgens vindt de finale plaats op de Belgische Dutch Comic-Con in Flanders Expo Gent. Dansers strijden op een geweldige dansvloer, voor prachtige juryleden en met alle finalisten om de titel Just Dance Champion 2022! De datum van de finale is nog niet bekend, maar één ding is zeker: dit wordt fantastisch!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)