Steve-O debuteert als regisseur met musical gebaseerd op Goat Simulator

Akkoord, 1 april of geen 1 april, we zijn fan van Steve-O (Jackass en stuff) en we zijn fan van Goat Simulator. Als we dan deze beide namen zien in een zin, dan is het altijd lachen geblazen. En er wordt al veel te weinig gelachen in de wereld!

Acteur en wereldberoemde stuntman Steve-O onthult zijn regisseursdebuut met een gloednieuwe muzikale blockbuster film, die nu al op weg is om de G.O.A.T. van gameverfilmingen te worden. Steve-O en Coffee Stain werkten samen voor deze uier-mate originele film: Goat Simulator: The Musical Motion Picture.

Goat Simulator: The Musical Motion Picture is gebaseerd op de wild succesvolle Goat Simulator video game. De film vertelt het verhaal van hoofdpersonage ‘Pilgor’, die de vertrouwde boerderij verlaat om een ster te worden. De officiële samenvatting van Goat Simulator: The Musical Motion Picture is als volgt:

“Als geit uit een klein dorpje werkt Pilgor net als alle andere dieren op de boerderij, maar droomt ze ervan om een grote musicalfilmster te worden. Sinds haar kindertijd lijkt ze een mysterieuze vloek bij zich te dragen, waardoor er overal waar ze komt onverklaarbaar desastreuze gebeurtenissen plaatsvinden.

Goat Simulator: The Musical Motion Picture bevat 12 originele nummers waaronder de country rock ballad “Grass Ain’t Always Greener”, het soulvolle “Hooves Don’t Fail Me Now”, het hip-hop nummer “N.U.T.S. aka Never Underestimate the Squirrel”, het spookachtige melodische folknummer “Look Right Through Me”, het door punkrock geïnspireerde “Mess with the Goat (you get the horns)” en de knaller “BAA!”.

Steve-O en de teams van Coffee Stain Publishing en Coffee Stain North zijn nu op zoek naar een kudde vol talent en hebben een casting-oproep gedaan voor fans om zichzelf naar voren te schuiven als ze denken dat ze de ‘geitfactor’ hebben.

Doe nu auditie voor Goat Simulator: The Musical Motion Picture op TikTok door jouw acteerwerk te delen met #GoatSimMovie en @GoatSimulatorGame. Ga naar de officiële Goat Simulator TikTok pagina voor meer informatie over de auditie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)