Netflix serveert ons de volledige trailer voor Pacific Rim: The Black

Naast de, hoe zal ik het zeggen ‘echte’ Pacific Rim-films, heb je ook een animatieversie. Deze gaat door het leven als Pacific Rim: The Black. Binnenkort start het tweede, en meteen ook laatste, seizoen van deze animatiereeks.

Seizoen 1 ging als volgt: Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

De reeks is gebaseerd op de live-actionfilm Pacific Rim uit 2013 (regie: Guillermo Del Toro) en Pacific Rim: Uprising uit 2018.

Pacific Rim: The Black seizoen 2 gaat op 19 april 2022 in première op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)