Officiële trailer voor Netflix’ The Sea Beast

Chris Williams (Moana, Big Hero Six), neemt ons met The Sea Beast mee naar waar de wereldkaart ophoudt, en het echte avontuur begint.

In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden – en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland.

Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Officiële trailer voor Netflix’ The Sea Beast'

  1. Heerlijk, doet me denken aan AC Black Flag.
    Hou wel van deze piratenstijl, doet me denken aan Pirates of the caribbean.
    Savvy 😉

Reacties zijn gesloten.