Release Obi-Wan Kenobi schuift iets achteruit, maar we krijgen wél een extraatje

Obi-Wan Kenobi

Als er één reeks is waar ik enorm naar uitkijk, is het zonder enige twijfel Obi-Wan Kenobi op Disney+. Wat kijk ik ernaar uit om Ewan McGregor opnieuw aan het werk te zien in het Star Wars-universum!

Maar ik zal, net zoals miljoenen andere fans, wat extra geduld moeten hebben. Want in een speciale video heeft McGregor laten weten dat de première van Obi-Wan Kenobi met twee dagen achteruit schuift.

In plaats van woensdag 25 mei, zal de eerste aflevering te zien zijn op vrijdag 27 mei. Maar hij weet het meteen goed te maken. Want op deze premièredag krijgen we niet één maar twee afleveringen voorgeschoteld!

Nog 56 dagen te gaan en dan kunnen we ons opnieuw helemaal onderdompelen in het warme Star Wars-bad.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.