Weird West is nu uit voor PlayStation 4,
Xbox One en PC

Weird West

Fan van het Wilde Westen, en mag er al eens hoekje af zijn? Dan zit je zeker goed met Devolver Digitals Weird West dat nu beschikbaar is op PS4, Xbox One en pc.

Overleef en onthul de mysteries van het Wilde Westen via de verweven lotgevallen van de ongewone helden in een meeslepende sim van de co-creators van Dishonored en Prey.

Ontdek een duistere fantasy-imitatie van het Wilde Westen, waar wetsdienaren en revolverhelden de grens delen met fantastische wezens. Reis door de oorsprongsverhalen van een groep atypische helden, legendarisch geworden door de beslissingen die je neemt in een meedogenloos land.

Elke reis is uniek en afgestemd op de acties die je onderneemt – een reeks verhalen waarin alles op het spel staat en de wereld reageert op de keuzes die je maakt. Vorm een posse of waag je alleen in de buitenaardse grenzen van het Weird West en maak elke legende tot je eigen legende.

En als er een ding is dat je kan zeggen, dan is het wel dat die mannen hebben gewerkt aan Dishonored en Prey, en dat is toch een stevige referentie vinden wij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)