Content update WO2 online shooter Enlisted neemt je mee naar Stalingrad

Fans van WO2 moeten misschien Call of Duty even laten liggen, en Enlisted eens proberen. Deze game kreeg er immers een flinke content update bij die je aangenaam zal verrassen.

Enlisted is een gratis first-person shooter die zich afspeelt met gevechtsscènes uit de Tweede Wereldoorlog. Squads zullen zich bij je voegen als je aanvalt met machinegeweren, tanks, vliegtuigen, of een ander wapen naar keuze. Noem het gerust een mix tussen Call of Duty, Warzone en War Thunder.

De Stalingrad-campagne bevat een nieuw geld- en progressiesysteem dat eenvoudiger en sneller toegang biedt tot nieuwe wapens en voertuigen. Andere nieuwe functies zijn aanpassing aan voertuigen en soldaten, bommenwerper raids, legendarische Stalingrad sluipschutters en piloten, vlammenwerper tanks, medic squads, en nog veel meer.

De campagne is gratis beschikbaar, hoewel sommige levels exclusief zijn voor bezitters van het toegangspakket. Heb je dit pakket, dan krijg je soldaten en wapens die al getraind en verbeterd zijn tot het pre-maximale niveau. Op deze manier kunnen ze sneller en zonder extra kosten door de campagne kunnen gaan.

Je kan ook, als je daar zin in hebt, betalen voor cosmetische items voor soldaten. Denk hier aan bontmutsen, riemen en buidels, om hun uiterlijk aan te passen.

Meer info op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)