Game Of Thrones prequel House Of The Dragon gaat in augustus in première

Akkoord! Het einde van Game of Thrones was een dikke teleurstelling, maar alles wat daarvoor kwam vond ik absoluut de max. Ik ben dan ook benieuwd of House of the Dragon het beter, of minstens even goed gaat doen.

Vanaf augustus kunnen we een eerste oordeel vellen want dan gaat de serie in première laat HBO weten via Twitter. Noteer dus als datum 21 augustus met een dikke vette rode stip in je agenda.

De 10-delige serie, die alleen via HBO Max zal worden gestreamd, en ik vermoed in België via Streamz van Telenet, speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af, toen de Targaryens nog aan de macht waren.

House of the Dragon concentreert zich op de innerlijke onrust die leidde tot hun ondergang, met name een burgeroorlog bekend als de Dance of Dragons. De reeks is gedeeltelijk gebaseerd op het boek Fire & Blood van auteur George R.R. Martin uit 2018. En die George R.R. Martin ken je ook als de verhaalschrijver van Elden Ring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)