Vul dit weekend je geek-hart op FACTS

Facts Convention Comic Con Belgium Gent

Yep, dit weekend is het weer zover. Dan loopt Flanders Expo in Gent weer helemaal vol met fans van films, series, videogames, gezelschapsspelletjes, cosplay, superhelden, anime of popcultuur in het algemeen.

Uiteraard kan je weer heel wat geld uit je zakken halen op de Geek Market waar diverse winkels zowat alles uit de popcultuur te koop aanbieden. En Funko Pop’s natuurlijk…

Maar waar de meeste aanwezigen naar uitkijken is de aanwezigheid van wereldberoemde acteurs. Voor deze lente-editie heeft de organisatie van FACTS alles uit de kast gehaald om iedereen te proberen plezieren. De grootste naam is ongetwijfeld Michael Rooker die we kennen als Yondu uit Guardians of the Galaxy en Savant uit The Suicide Squad.

Daarnaast kan je ook dé cultheld Danny Trejo ontmoeten. Hij hoeft niet meteen een introductie, want iedereen heeft hem ooit wel al eens zien opduiken in en (foute) actiefilm.

Fans van Cobra Kai mogen oog in oog komen staan met Jacob Bertrand en Peyton List, respectievelijk Hawk en Tory Nichols uit de populaire Netflix-reeks.

Naast het ruime acteurs- en artiestenaanbod zijn er uiteraard ook heel wat workshops, wedstrijden en shows die georganiseerd worden. Van een afvalrace in Squid Game-stijl, tot een heuse Virtual Reality-ervaring, je vind er alle soorten activiteiten terug.
Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Ontdek het hier!

FACTS Spring 2022 gaat door op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. 

Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.