Diablo Immortal nu te pre-registreren in Apple App Store en Google Play Store

Diablo Immortal

De heisa rond Diablo Immortal is na enkele jaren gelukkig wat gaan liggen. Blizzard had zich namelijk serieus mispakt bij de aankondiging. Want iedereen dacht en hoopte op de aankondiging van Diablo IV, maar in de plaats daarvan kregen we de aankondiging van een free-to-play smartphone-versie van de populaire action-rpg.

Ik blijf wel ontzettend benieuwd wat Blizzard met deze versie gaat aanvangen, dus ik heb me dan ook meteen pre-geregistreerd in de Google Play Store. Zo krijg ik meteen een seintje wanneer de game beschikbaar is.

Op de Apple App Store staat op dit moment echter een releasedatum van 30 juni te lezen, al is dat volgens Blizzard een placeholder omdat de game de eerste helft van 2022 uitkomt.

Wie de tutorial van de game de eerste 30 dagen na release speelt, krijgt bovendien ook een exclusieve Horadrim Cosmetic set in de game. Meer info daarover vind je op de officiële website van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.