Dodelijke Sniper Elite 5 – Marksman trailer

Sniper Elite 4

De Sniper Elite-reeks is altijd een van mijn favoriete gamereeksen geweest. Lekker rustig door het struikgewas kruipen, achter een muurtje of op een dak schuilen, mikken, rustig de trekker overhalen en dan genieten van de X-ray killcam. Zalig toch?

Binnenkort kunnen we aan de slag met Sniper Elite 5, en onze favoriete sluipschutter Karl Fairburne.

Sniper Elite 5 bevat trouwens een gloednieuwe Invasion-modus. Hier kunnen spelers online in de single player-campagne van een andere speler terechtkomen, als de host daarvoor kiest.

Daar moeten ze proberen de speler uit te schakelen voordat ze zelf worden uitgeschakeld. Dit zorgt voor een extra laag spanning. Er zijn ook meer traditionele multiplayer-speltypen voor maximaal 16 spelers.

Opgelet: onderstaande trailer is niet voor gevoelige zielen, u weze gewaarschuwd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)