Nieuwe dev diary van Weird West toont de gevolgen van je acties op locaties en personages

Weird West

Goede games die zich afspelen in het Wilde Westen zijn jammer genoeg dun bezaaid. Daarom dat ik persoonlijk, samen met enkele crewleden, wel uitkijk naar Weird West dat uitgegeven wordt door Devolver Digital.

In hun nieuwste developer diary toont ontwikkelaar WolfEye Studios de gevolgen die je acties kunnen hebben op de omgeving én de andere personages die rondzwerven in deze cool uitziende actie-rpg. Elke actie die je onderneemt zal gevolgen hebben waardoor geen enkel spel hetzelfde zal zijn als je vorige playthrough.

Weird West is vanaf 31 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Weet dat de game ook vanaf deze dag beschikbaar zal zijn op Game Pass voor Xbox-consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.