Suicide Squad: Kill The Justice League verschuift naar 2023

Als er één ding is waar zowel gewone videospellen als superheldenspellen mee te maken krijgen, dan is dat uitstel. Superheld of niet, uitstel is uitstel. Vraag het maar aan de superhelden en heldinnen van Suicide Squad: Kill The Justice League.

Het is Rocksteady Games game director zelf, Sefton Hill, die via Twitter bevestigde dat de studio meer tijd nodig heeft om het in ontwikkeling zijnde DC-superheldenspel tot een goed einde te brengen.

We hebben de moeilijke beslissing genomen om Suicide Squad: Kill The Justice League uit te stellen tot de lente van 2023,” schreef Hill. “Ik weet dat een vertraging frustrerend is, maar die tijd gaat zitten in het maken van de beste game die we kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om samen de chaos naar Metropolis te brengen. Bedankt voor jullie geduld.

Of misschien wil de studio wat wachten omdat ze ook Gotham Knights op de planning hebben staan?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)