Maak kennis met de hoofdpersonages in nieuwe Digimon Survive gameplay trailer

Naast Pokémon draaien ook die andere kleine monsters reeds een flinke poos mee. Ook Digimon kan namelijk op een trouwe fanbase rekenen. En deze fans die hebben iets om naar uit te kijken.

In deze nieuwe trailer voor Digimon Survive maken we kennis met de hoofdpersonages waar we mee in contact en actie komen in deze nieuwe game waarin het Visual Novel- en Tactical RPG-genre zijn gecombineerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)