Kevin en Praga waren te gast bij de mannen van de podcast Game Kast

Kevin en Praga waren vorige week woensdag te gast bij de mannen van Game Kast voor de opnames van een kakelverse podcast. (Ja, wij kunnen rijmen en dichten zonder ons gat op te lichten) Het was een zeer amusante aflevering waarin we maar liefst 4 uur over games gepraat hebben.

Je kan de podcast hieronder bekijken en beluisteren, of beluisteren en bekijken. Aan jou de keuze!

Praga en Kevin Bogaert van Pragalicious praten in een nieuwe aflevering van Game Kast – nummer 104 ondertussen – over de opkomst en ondergang van GunkTV en 9lives. En over het feit dat PlayStation ons de afgelopen weken trakteerde op twee State of Plays én dat Mario Kart een update krijgt! Weer heel wat nieuwigheden in gameland dus.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)