Gran Turismo 7 heeft de laagste Metacritic-gebruikersscore ooit voor een Sony-spel

Gran Turismo 7

Zelf ben ik meer een Forza Horizon-mens dan een Gran Turismo-speler. Al mag gezegd worden dat ook de Gran Turismo 7-spelers dezer dagen niet gelukkig zijn.

De voorbije dagen zijn er heel wat problemen geweest met Gran Turismo 7. De game is vele uren offline geweest, je moet meer grinden om auto’s te kunnen kopen, en de microtransactie worden op die manier in je strot geramd. En dat vinden de spelers niet kunnen.

Het gevolg hiervan is dat de game op Metacritic de laagste user score, namelijk 2 op 10, ooit heeft voor een game die werd uitgegeven door Sony.

Onlangs zei Polyphony Digital-baas en Gran Turismo-producer en -regisseur Kazunori Yamauchi dat de studio het spel zou blijven aanpassen om de bezorgdheid over de microtransacties weg te nemen.

Maar ondertussen zitten de spelers wel mooi in de miserie!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)