Godfall: Ultimate Edition komt naar Xbox One en Xbox Series X|S op 7 april 2022

Godfall

Ik vond Godfall best een plezante launch game voor de PlayStation 5. Binnenkort kunnen ook Xbox-gamers met deze titel aan de slag.

Op 7 april, de dag van de grote Exalted-update trouwens, komt de Godfall: Ultimate Edition naar Xbox One en Xbox Series X|S laat Gearbox weten.

Het team legt uit wat we mogen verwachten van deze Ultimate Edition: “Godfall: Ultimate Edition is de beste en meest complete manier om van Godfall te genieten. Ervaar elke update en verbetering sinds de lancering samengebracht in één Ultimate pakket. Godfall: Ultimate Edition bevat het basisspel, de Fire & Darkness-uitbreiding en de Ascended- en Pre-order Cosmetic Packs voor je reis.

Als ik Gearbox was, dan lanceerde ik de game op Game Pass…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)