Dying Light heeft nu ook current-gen patch te pakken voor Xbox Series X|S

Dying Light 2 Stay Human

PlayStation 5-gamers kunnen al een poosje genieten van de current-gen patch voor “hun” console. Vandaag is het de beurt aan de Xbox Series X|S-gamers.

Ook op Xbox Series X zal je dus kunnen genieten van drie verschillende grafische modi. Dit zijn dan Performance (60 fps en 1080p), balanced mode (60 fps en 1440p) en quality (4k en 30 fps).

Op Series S en Xbox One X zijn alleen performance en een aangepaste quality mode in 30 fps en 1440p beschikbaar.

Ik ga mijn Enhanced Edition alvast upgraden!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)