Nieuwe trailer voor Apex Legends Mobile

Apex Legends

EA heeft een nieuwe beelden vrijgegeven van de mobiele versie van hun populaire shooter Apex Legends.

Het zijn gelukkig niet allemaal CGI-beelden, want we krijgen in deze een minuut durende trailer ook wat gameplay te zien van de battle royale game uit de stal van Respawn Entertainment en Electronic Arts.

Je kan je nu trouwens ook pre-registreren voor de game in de Google Play Store. Van de versie op iOS is er voorlopig nog geen spoor.

Als je de game wil spelen, moet je telefoon ten minste beschikken over een Snapdragon 435-, Hisilicon Kirin 650-, Mediatek Helio P20- of Exynos 7420 qua processor. Daarnaast moet je minstens Android 6.0 hebben en moet je toestel Open GL 3.1 ondersteunen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.