Nieuwe Elden Ring-update voegt (nog) meer quests toe

Al begonnen met Elden Ring, of bijna uitgespeeld? En zin in meer? Dan hebben we goed nieuws voor jou: een nieuwe update voegt nog meer quests toe aan de game.

In de nieuwste patch heeft FromSoftware quests toegevoegd voor bepaalde non-player characters (NPC’s): Diallos, Nepheli Loux, Kenneth Haight en Poortwachter Gostoc.

Het wordt ook makkelijker om de locaties van NPC’s bij te houden, dankzij nieuwe kaartmarkeringen waarop je hun naam kunt zetten.

De update brengt ook een heleboel balansveranderingen met zich mee. Een daarvan zal de effectiviteit van de Mimic Tear summon verminderen. Voor de leken: hiermee kunnen spelers een AI-gecontroleerde spirit creëren met dezelfde uitrusting als de speler, wat erg handig is bij eindbaasgevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)