A Plague Tale krijgt eigen televisiereeks

Ik ben zelf een grote fan van het middeleeuwse avonturenspel A Plague Tale: Innocence. Niet meer dan normaal dus dat ik uitkijk naar de sequel die later dit jaar verschijnt en de titel Requiem meekrijgt. Maar er is meer…

Het werd namelijk bevestigd dat A Plague Tale een televisereeks krijgt. Niemand minder dan de Franse regisseur Mathieu Turi (die als assistent-regisseur werkte aan Quentin Tarantino’s Inglourious Basterds) heeft nu via Twitter zijn betrokkenheid bij de serie bevestigd.

Het is officieel! Ik ben vereerd om te werken aan de adaptatie als tv-serie van A Plague Tale,” schreef Turi. “Dank aan Asobo Studio en Focus Entertainement voor hun vertrouwen. Ik kan niet wachten om de reis van Amicia en Hugo naar het scherm te brengen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)