Hogwarts Legacy heeft geen microtransacties of online co-op

Hogwarts Legacy

Ook onder de indruk van Sony’s State of Play rond Hogwarts Legacy? Cool! Dan hebben we hier nog een tikkeltje meer info.

Warner Bros heeft onthuld dat Hogwarts Legacy geen in-game aankopen of microtransacties zal hebben.

Het bedrijf heeft ook verklaard dat dit een single-player-only game is, en je geen online co-op ondersteuning zal hebben. Je zal dus niet met je tovenaarsvriendjes door creepy bossen of donkere kerkers en kelders op stap kunnen gaan.

Nog info die we kregen:

Hogwarts Legacy is een third person open-wereld actie RPG, ontwikkeld door Avalanche (Mad Max en Just Cause). We krijgen een nieuw verhaal geserveerd dat ons meeneemt naar Hogwarts in de jaren 1800.

Zelf speel je als een tovenaarsleerling die de sleutel heeft tot een oud geheim dat de tovenaarswereld uit elkaar dreigt te scheuren. Spelers zullen bondgenoten maken, het opnemen tegen duistere tovenaars en beslissen over het lot van de tovenaarswereld. Bovendien kunnen we zelf magische vaardigheden ontwikkelen door spreuken te beheersen, drankjes te brouwen en fantastische beesten te temmen.

Hogwarts Legacy zal gevuld zijn met meeslepende magie, waarbij wij in het middelpunt van ons eigen avontuur staan om de heks of tovenaar te worden die we willen zijn. We ontwikkelen de vaardigheden van ons personage door krachtige spreuken te beheersen, gevechtsvaardigheden aan te scherpen en metgezellen te kiezen die ons helpen het op te nemen tegen diverse vijanden. We zullen ook missies en scenario’s tegenkomen die ons voor moeilijke keuzes zetten en zullen bepalen waar we voor staan.

Sounds gud!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)