Creepy horrorspel In Sound Mind is nu gratis in Epic Games Store

Op zoek naar een creepy horrorspel om je weekend door te komen? En gratis? Check en nog eens check!

Je kan namelijk de creepy first-person psychological horror adventure game In Sound Mind nu gratis downloaden via de Epic Game Store.

Het begint allemaal in een creepy flatgebouw, en van daaruit verken je verwrongen droomlandschappen, van een vuurtoren met een verzengende blik tot een kruidenierswinkel met een ronddolende geest. Elk gebied is een op zichzelf staande zone met een eigen achtergrondverhaal, hoewel alles uiteindelijk wel bij elkaar past.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)