Netflix’ Resident Evil live-action serie vanaf 14 juli op het scherm

Ik durf te denken dat er maar een gaming reeks is waar zo veel films en series rond gemaakt worden, en dat is Resident Evil. Correct me if I’m wrong.

Op 14 juli dit jaar krijgen we er nog eentje bij, namelijk Netflix’ Resident Evil live-action serie.

Resident Evil zal twee gerelateerde tijdlijnen volgen die zich afspelen tijdens de aanloop en nasleep van een wereldwijde bio-wapen ramp. De ene tijdlijn volgt de tienerkinderen van Albert Wesker, terwijl ze nerveus rondlopen in de vreemde en onheilspellende experimenten van hun vader. De tweede tijdlijn, die gelijktijdig zal lopen in de show, speelt zich 14 jaar later af, met de planeet overspoeld in apocalyptische, monster-gevulde chaos.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)