Combat trailer voor het intrigerende Trek to Yomi

Ik ga niet zeggen dat Trek to Yomi mijn ding is, maar om de een of andere reden weet de game mij zeker nieuwsgierig te maken. Het is weer eens iets anders dan wat we tegenwoordig gewoon zijn te spelen, en dat vind ik wel fijn.

Leonard Menchari, Flying Wild Hog en Devolver Digital zijn verheugd om de Combat Trailer voor Trek To Yomi te onthullen, die werd getoond tijdens de Xbox Twitch Showcase.

Dit filmische actie-avontuur door het feodale Japan komt in de lente van 2022 naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S/X en Xbox One-platforms, inclusief Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)