The Crew 2 Season 5 Episode 1: American Legends nu gratis beschikbaar

Episode 1 van The Crew 2 Season 5: American Legends is nu gratis beschikbaar op alle platformen laat Ubisoft weten. Ook wordt The Crew 2 deze zomer bijgewerkt om op 60 FPS te draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Na te hebben rondgetrokken door Amerika en missies voor verschillende bedrijven te hebben voltooid, duiken we in Season 5 Episode 1: American Legends de archieven in.

In deze archieven liggen souvenirs, dagboeken en voorwerpen van personages uit het verleden opgeslagen. Al deze voorwerpen dienen als aanwijzingen die ons naar schatten leiden, deze schatten liggen begraven over de hele VS.

Spelers kiezen het verhaal dat ze willen ontdekken, reizen door het land op zoek naar verdere aanwijzingen en breiden zo hun voertuigencollectie uit met een aantal van Amerika’s meest iconische exemplaren. Elke week worden er twee nieuwe verhalen toegevoegd, gratis beschikbaar voor alle spelers. De eerste auto die via deze verhalen geïntroduceerd is aan de game is de prachtige Porsche 550 Spyder.

American Legends komt met een gloednieuwe Motorpass. Deze bevat meer dan 50 nieuwe, exclusieve beloningen, zowel gratis als premium, waaronder voertuigen zoals de Chevrolet Corvette C7 ZR1 2019 (Hypercar), de Dodge Challenger SRT Demon Awakening Editie (Street Race), de Ford Mustang Fastback Stunt Editie (Street Race) evenals outfits en currency packs (Crew Credits en Bucks). Daarnaast is het seizoen aangevuld met vele nieuwe Live Summits, de welbekende PvP-toernooien.

Tenslotte is ondersteuning voor The Crew 2 met een jaar verlengd. Na Season 5 begint Year 5 met drie nieuwe seizoenen aan content, inclusief nieuwe functies, gameplay-tweaks en technische updates.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)