Elden Ring is nog maar het begin zegt FromSoftware

Elden Ring ging tot op heden maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank. Als er één game is die zowel de hype als de verwachtingen heeft ingelost, dan is het deze wel. En dat is nog maar het begin voor deze IP zegt ontwikkelaar FromSoftware.

Elden Ring zal als IP an sich “verschillende ontwikkelingen” kennen zegt de heel tevreden uitgever Bandai Namco.

Het wil hiervoor de troeven van de game, waaronder de manier waarop de open wereld is opgebouwd, en hoe de wereld en de eindbazen op slimme wijze assets en patronen uit eerdere games hergebruiken, uitspelen. Dit alles natuurlijk aangevuld met de ervaring en de kennis die de studio de voorbije jaren in het genre heeft opgedaan.

Zelf omschrijft Bandai Namco het als volgt in een officieel statement:

We zullen Elden Ring blijven uitbreiden, niet alleen als spel, maar door alle delen van het IP (zoals personages) op verschillende manieren te gebruiken, dus kijk er alsjeblieft naar uit.”

Bandai Namco’s president Yasuo Miyakawa noemde ook plannen “om Elden Ring te blijven ontwikkelen, zodat het verschillende gebieden bereikt, niet alleen games”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)