Je kan nu Diablo 2: Resurrected gratis spelen op Xbox-consoles

Diablo Immortal mobile game

Zelf heb ik de hele Diablo-trilogie kapotgespeeld. Ik heb dan ook met opzet Diablo 2: Resurrected niet gespeeld omdat ik dan misschien de charme van het origineel zou verliezen. Een van de redenen waarom ik niet zo’n fan ben van remakes in het algemeen eigenlijk.

Als je echter zin hebt om eens met Diablo 2: Resurrected aan de slag te gaan op je Xbox-console, dan kan dat. Vanaf vandaag tot en met 21 maart kan je op Xbox genieten van een gratis trial van Diablo 2: Resurrected.

Gedurende die periode kan je tot drie uur van het spel spelen, waarbij alle progressie wordt overgezet als je de volledige versie koopt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)