Je moet Fall Guys: Ultimate Knockout verwijderen en herinstalleren

We halen hier geen flauwe of vroege 1 april-grap uit, laat dat duidelijk zijn. Het is echt zo dat je binnenkort Fall Guys: Ultimate Knockout zal moeten verwijderen en herinstalleren op je PlayStation-console. Maar daar is een goede reden voor.

Zoals jullie, of zeker de fans, weten heeft Epic Games (Fortnite) de studio achter Fall Guys: Ultimate Knockout, namelijk Mediatonic, overgenomen.

Dit wil dus zeggen dat Epic Games graag zijn eigen launcher wil gebruiken, en dit vanaf 5 april, om de game te kunnen spelen. Bijgevolg zal het oude icoontje niet meer werken. Voor je in paniek schiet: heb geen angst want je verliest niets en je progressie blijft behouden.

Om spelers iets terug te geven voor dit ongemak kan je vanaf 5 april tot het einde van seizoen zes een gratis outfit gebaseerd op een haai downloaden. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)